Home » Over ons
Wij brengen de Aziatische keuken
naar Dokkum!

Dineren aan boord
Met uitzicht op de molen, de Bolwerken en de boten genieten van een plank vol Aziatische lekkernijen

Verse ingrediënten
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom maken wij gebruik van verse ingrediënten.

Unieke gerechten
Door onze ervaring in de Aziatische keuken hebben een breed aanbod aan unieke gerechten.

Lokale leveranciers
Om onze versheid te garanderen kiezen wij voor lokale leveranciers.

Verse gerechten met een geweldig uitzicht
“Met uitzicht op de molen, de Bolwerken en de boten genieten van een plank vol Aziatische lekkernijen. Wat wil je nog meer?” Hester, Ilse en Pascal wisten het wel. Na een weekendje weg begon de droom van een eigen bedrijf te leven. “We zaten te dineren op een superleuke restaurantboot in Leiden toen we tegen elkaar zeiden: waarom hebben we dit niet in Dokkum? Dat schip was er wel en dat stond ook nog leeg. We hebben er direct werk van gemaakt!
Meet the team!

Hester Wijtsma
Hester zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt, maar je zult haar ook regelmatig in de bediening zien om jullie te voorzien van hapjes en drankjes

Ilse
ls mede eigenaar is zij verantwoordelijk voor het restaurantgedeelte. Binnenkort serveert zij, met een lach, het eten en drinken bij u aan tafel

Pascal
Pascal heeft jarenlange ervaring in verschillende keukens. Hij is de chef van onze keuken en tevens ook mede eigenaar, maar houdt er ook van om een praatje aan tafel te maken
Een kijkje in onze Aziatische keuken
“Met uitzicht op de molen, de Bolwerken en de boten genieten van een plank vol Aziatische lekkernijen. Wat wil je nog meer?” Hester, Ilse en Pascal wisten het wel. Na een weekendje weg begon de droom van een eigen bedrijf te leven. “We zaten te dineren op een superleuke restaurantboot in Leiden toen we tegen elkaar zeiden: waarom hebben we dit niet in Dokkum? Dat schip was er wel en dat stond ook nog leeg. We hebben er direct werk van gemaakt!
